Matematik

matematik: kordinatsystem

02. oktober 2018 af msh08 - Niveau: 9. klasse

HJÆLP!!!?
Tegn i et koordinatsystem det grafiske billede af sammenhængen mellem længde (x) og bredde (y) for rektangler med et areal på 16 cm2.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2018 af peter lind

x*y = 16 <=> y=16/x


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. maj 2019 af whoisknowing

HJÆÆÆLÆP

hvordan tegner man det ind i et kordinatsystem?!?!?!?


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. maj 2019 af ringstedLC

I GeoGebra: "Input:" y = 16/x


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. maj 2019 af whoisknowing

taaaakkkk


Skriv et svar til: matematik: kordinatsystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.