Matematik

Bestem den produktion af varen, der giver virksomheden omkostninger på 25.000

02. oktober 2018 af Emiliesmedemark (Slettet) - Niveau: B-niveau

I en virksomhed er omkostningerne til produktionen af en vare givet ved funktionen 
 C(x) = 25x + 5000   ,   x ≥ 0
Hvor C(x) er omkostningerne i kr. ved en produktion på x stk. af varen 

a) Bestem den produktion af varen, der giver virksomheden omkostninger på 25.000


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. oktober 2018 af Mathias7878

C(x) = omkostninger

Omkostninger = 25.000

25.000 = 25 x + 5000 x ≥ 0

Løs overstående mht x. 

- - -

 

 


Skriv et svar til: Bestem den produktion af varen, der giver virksomheden omkostninger på 25.000

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.