Matematik

matematik

05. oktober 2018 af msh08 - Niveau: 9. klasse

Skriv forskriften for den lineære sammenhæng, der skærer y-aksen i -3 og har hældningstallet 1,75.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2018 af mathon

\small \textbf{\textsl{punkt-h\ae ldningsformlen:}}

                            \small y-y_o=a\cdot (x-x_o)

                            \small y-(-3)=1.75\cdot (x-0)

                            \small y+3=1.75\cdot x

                            \small y=1.75\cdot x-3


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.