Matematik

Uden hjælpemidler

06. oktober 2018 af Loise3434 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey. Jeg er helt lost i forhold til hvordan man løser denne opgave uden hjælpemidler. Tak på forhånd :)

Vedhæftet fil: opgave 27.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2018 af StoreNord

Integralet af 1. led er noget med x4.
Integralet af 2. led er ex.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2018 af StoreNord

\\\int_{0}^1{(2x^{3}+e^{x})dx}= \\\left [ 0.5 x^{4}+e^{x} \right ]_0 ^{1}= \\(0.5\cdot 1^{4}+e^{1})-(0.5\cdot 0^{4}+e^{0})= \\(0.5+e)-(0-1)= \\e-0.5


Skriv et svar til: Uden hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.