Matematik

Nogle der styr på maple eller?

07. oktober 2018 af hannah9 (Slettet) - Niveau: B-niveau

det fordi jeg sidder fast i 2 opgave 

ved  ikkw hvordan jeg kan løse den , har prøvet solve metoden mange gang ?


Svar #1
07. oktober 2018 af hannah9 (Slettet)

her

Vedhæftet fil:opgaverne.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2018 af StoreNord

Det var et sølle billede.


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. oktober 2018 af StoreNord

Prøv at kikke i manualen:   https://www.maplesoft.com/documentation_center/


Svar #4
07. oktober 2018 af hannah9 (Slettet)

bedre?

Vedhæftet fil:herr.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #5
07. oktober 2018 af StoreNord

Ikke meget bedre. Funktionen f(x)=0.5 har ingen løsninger i det noget interval.
Hvad er g(x)?
Er x-skalaen almindelige tal?


Svar #7
07. oktober 2018 af hannah9 (Slettet)

har lavet et opgave magen til  hvor man skulle  find løsningen til f(x) = 0 i intervallet 
[0;2*Pi];( har vedhæfte det)

men ved bare hvad jeg skal insætte når det er  løsninger til f(x) = 0,5 i intervallet [0;30] 

Vedhæftet fil:det.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #8
07. oktober 2018 af StoreNord

Du skal vel erstatte "2*Pi" med 30.


Brugbart svar (0)

Svar #9
07. oktober 2018 af StoreNord

Man ku gøre det med Geogebra.
Skærmbillede fra 2018-10-07 13-37-44.png


Svar #10
07. oktober 2018 af hannah9 (Slettet)

ser det rigtig ud?

Vedhæftet fil:l..PNG

Svar #11
07. oktober 2018 af hannah9 (Slettet)

10 løsninger det ser rigtigt ud 


Brugbart svar (0)

Svar #12
07. oktober 2018 af StoreNord

Tjah
Skærmbillede fra 2018-10-07 13-46-30.png


Skriv et svar til: Nogle der styr på maple eller?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.