Matematik

hvad betyder det?

07. oktober 2018 af mortenmp12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej jeg er lidt forvirret over denne opgave jeg forstår godt at den første del men hvordan skal jeg aflæse denne tallinje det er ikke noget jeg har arbejdet med før men jeg antager at betyder når f'(x)=0 er x=5 v x=10 og så er for tegnene monotoniforholdene? 

på forhånd tak 

Vedhæftet fil: 11.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2018 af StoreNord

Du skal tegne en graf, der er voksende indtil x=5, hvor y=2, Derefter aftagende fra x=5 til x=10.
I x=10 er der et minimum og i x=12 er den vokset til y=1.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2018 af StoreNord

Nogenlunde sådan:Skærmbillede fra 2018-10-07 21-19-56.png


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. oktober 2018 af guuoo2 (Slettet)

#0 Det er korrekt aflæst som du beskriver det

#2 f(0) skal være 2, f.eks:

Vedhæftet fil:fig.png

Skriv et svar til: hvad betyder det?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.