Matematik

Matematik færdisghedsregning

10. oktober 2018 af VietCoungVu - Niveau: 8. klasse

Vil være søde og hjælpe mig med at besvare disse spørgsmåL?

3 i anden - 2 i tredje=

(-6) gange(-8) - 36=


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. oktober 2018 af Moderatoren

Hvordan regner du 32 ud? Har du kigget i din formelsamling?


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. oktober 2018 af Moderatoren

Der står et eksempel, som lyder: 24 = 2 · 2 · 2 · 2 = 16


Svar #3
10. oktober 2018 af VietCoungVu

sry præng den over

den med -6 gange med -8 minus 36


Svar #4
10. oktober 2018 af VietCoungVu

den første har jeg regnet ud


Brugbart svar (1)

Svar #5
10. oktober 2018 af Moderatoren

Hvad har du problemer med i spørgsmål 2?

Hvad giver minus gange minus?


Svar #6
10. oktober 2018 af VietCoungVu

skulle bare tjekkes


Svar #7
10. oktober 2018 af VietCoungVu

er det ikke plus


Brugbart svar (0)

Svar #8
10. oktober 2018 af Moderatoren

Jo


Svar #9
10. oktober 2018 af VietCoungVu

Svaret giver 10

Tak for hjælpen

(jeg er bare rimelig dårlig til matematik


Brugbart svar (1)

Svar #10
10. oktober 2018 af Moderatoren

Prøv lige at regne den igen. 
 

Det vil jeg ikke sige. Du kan da regne potens og minus gange minus.


Svar #11
10. oktober 2018 af VietCoungVu

ja men det er noget en sjette klasse kan


Svar #12
10. oktober 2018 af VietCoungVu

er det ik 12


Brugbart svar (1)

Svar #13
10. oktober 2018 af Moderatoren

Jo, det fik jeg det også til :) 


Svar #14
10. oktober 2018 af VietCoungVu

Mange tak :)


Skriv et svar til: Matematik færdisghedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.