Matematik

Række følge efter størrelser

10. oktober 2018 af VietCoungVu - Niveau: 8. klasse

en sjettedel minus 0,16 minus 17

58% minus fire syvnedel minus 0,57

0,36 minus tre ottendedel minus 35%

(Skriv dem i rækkefølge efter størrelse tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2018 af mathon

...i samme rækkefølge som linjerækkefølgen ovenfra og ned - med det mindste nævnt først


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. oktober 2018 af AMelev

1% = 0.01, så fx 58% = 0.58.

Beregn/vurdér de tre tal

\frac{1}{6}-0.17-17 = ...

0.58-\frac{4}{7}-0.57= 0.01-\frac{4}{7}=...

0.36-\frac{3}{8}-0.35= 0.01-\frac{3}{8}= ...
 


Svar #3
10. oktober 2018 af VietCoungVu

Jeg fandt ud af hvordan man gør det


Svar #4
10. oktober 2018 af VietCoungVu

man skal ikke beregne dem


Svar #5
10. oktober 2018 af VietCoungVu

Man skal gøre sådan her

1) 17% - 1/6 - 0,16

2) 58% -4/7 - 0,57

3/8 - 0,36 - 35%


Svar #6
10. oktober 2018 af VietCoungVu

I må meget undskylde, fordi at i fik opgave teksten!

:(


Svar #7
10. oktober 2018 af VietCoungVu

Det er jeg meget ked af det over


Skriv et svar til: Række følge efter størrelser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.