Matematik

Udspænder parallelogram

10. oktober 2018 af SJ199 - Niveau: A-niveau

Hvordan undersøger jeg om punkterne p1=(0,0,1), p2=(1,0,0), p3=(0,1,4), p4=(1,1,3) udsænder et parallelogram?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2018 af mathon

De modstående siders retningsvektorer skal være parallelle.

Længderne af de modstående sider skal være identiske.


Svar #2
10. oktober 2018 af SJ199

Er ikke helt sikker på hvad du mener?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. oktober 2018 af Bibo53

Vis at \overrightarrow{P_1P_2}=\overrightarrow{P_3P_4} og \overrightarrow{P_1P_3}=\overrightarrow{P_2P_4}.


Skriv et svar til: Udspænder parallelogram

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.