Matematik

Vise kort "regnestykke"

10. oktober 2018 af JensAAAAAAAAA (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvordan viser jeg  n/(x^n) kan blive til (n/x)*((1/x)^n-1? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. oktober 2018 af SuneChr

\frac{n}{x}\cdot \left ( \frac{1}{x} \right )^{n-1}=\frac{n}{x^{1}}\cdot \frac{1^{n-1}}{x^{n-1}}=\frac{n}{x^{n}}


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. oktober 2018 af JensAAAAAAAAAAAAAAA (Slettet)

Takker!


Skriv et svar til: Vise kort "regnestykke"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.