Matematik

Matematik

14. oktober 2018 af Fatima2904 - Niveau: C-niveau

Hej

Håber nogen kan hjælpe mig med opvagen. Vil meget gerne også have en forklaring på det, da jeg ikke forstår det. 

Opgavaen er vedhæftet! Sætter pris på jeres hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. oktober 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. oktober 2018 af mathon

                          \begin{array}{lrcll} a)\quad\textup{formel:}&y&=&160x+200\\ b)\quad\textup{kvadratmeter:}&2600&=&160x+200\\ &2600-200&=&160x\\ &2400&=&160x\\ &x&=&\frac{\cancel{8}\cdot \cancel{2}\cdot 15}{\cancel{8}\cdot \cancel{2}}\\ &x&=&15\\ c)\quad\textup{B billigst:}&150x+380&<&160x+200\\ &180&<&10x\\ &18&<&x \end{array}


Svar #3
14. oktober 2018 af Fatima2904

Super tak skal du have! Havde samme resultater, men var ikke sikker på at de var rigtige..


Svar #4
14. oktober 2018 af Fatima2904

.


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.