Matematik

Lille hjælp til matematik

21. oktober 2018 af kgsklo - Niveau: Universitet/Videregående
Kan nogen hjælpe med, hvordan de har fået "ratio"? F.eks: -5.8889?
Vedhæftet fil: IMG_4054.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2018 af AskTheAfghan

Der står rk = x1(k+1)/x1(k) for k ≥ 0. Hvad betyder subscriptet 1, for eksempel x1(0)?


Svar #2
21. oktober 2018 af kgsklo

Men jeg forstår ikke hvordan man kan dividere 2 vektorer med hinanden?
x1(0) = (3, 7, -13) ?

Svar #3
21. oktober 2018 af kgsklo

Kan du hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. oktober 2018 af mathon

                 \small \begin{array}{lll} x_n&\textup{n kaldes}&\textup{subscript}\\ x^n&\textup{n kaldes}&\textup{superscript} \end{array}


Svar #5
21. oktober 2018 af kgsklo

#4 det er netop det som jeg ikke forstår. Ved ikke hvad man skal dividere med hinanden for at få -5.89

Brugbart svar (0)

Svar #6
21. oktober 2018 af mathon

 rk = x1(k+1)/x1(k) for k ≥ 0     \textup{har intet med vektorer at g\o re.}


Svar #7
21. oktober 2018 af kgsklo

Jeg har fået styr på den her opgave, tak for hjælpen! Kan du måske hjælpe mig med det andet indlæg jeg har lagt op, hvor jeg bare vil have bekræftet, at jeg har gjort noget rigtig :)


Brugbart svar (0)

Svar #8
21. oktober 2018 af guuoo2 (Slettet)

Hvordan fik du -5.888888 ??


Brugbart svar (0)

Svar #9
23. oktober 2018 af AskTheAfghan

#5     Du har faktisk x(0) = (3, 7, -13). Du manglede at forklare hvad x1(0) var. Det må stå noget i din bog. (Vi er trods alt ikke nogle tankelæsere.) Forholdet mellem to vektorer er noget vrøvl.

#7     Du må meget gerne forklare hvad du har fundet frem til.


Svar #10
26. oktober 2018 af kgsklo

Undskyld det sene svar. Den hjælp jeg fik fra jer, skulle bare være med til at hjælpe mig med min aflevering til at kunne lave en såkaldt "Q-fil". Men en fra studiegruppen fik løst Q-filen :) 


Svar #11
26. oktober 2018 af kgsklo

Så #8 og #9, jeg har ikke helt præcist fundt frem til hvordan de -5.888 er kommet frem :)


Skriv et svar til: Lille hjælp til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.