Matematik

Halv apelsin formel

23. oktober 2018 af bearbean - Niveau: 7. klasse

jeg skal finde arealet af en vilkårlig trekant men kan ikke finde ud af det. jeg skal bruge en halv appelsin formel. trekanten mål: vinkel C: 80 grader. side a: 5 cm og side b: 4 cm. jeg skriver på lommeregneren: T=0.5*4*5*sin(80) men det giver et underligt resultat. på lommregneren kan jeg heller ikke skrive grader ved sin?? måske kan jeg bare ikke finde ud af det men ville nogen være sød at hjælpe!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2018 af mathon

Har du indstillet lommeregnerens vinkelmål til grader?


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. oktober 2018 af mathon

                     \small T=0.5\cdot 5\cdot 4\cdot \sin(80\degree)=9.85                      


Svar #3
23. oktober 2018 af bearbean

det ved jeg ikke det på sådn en der iphone lommeregner


Svar #4
23. oktober 2018 af bearbean

jeg får det i minus


Svar #5
23. oktober 2018 af bearbean

gør jeg noget forkert??


Svar #6
23. oktober 2018 af bearbean

jeg fandt ud af man bare skal skrive graderne før sin på iphone lommeregner

bare hvis nogle har samme problem


Skriv et svar til: Halv apelsin formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.