Matematik

nogen der kan hjælpe med polynomium ?

24. oktober 2018 af ash123 (Slettet) - Niveau: B-niveau


For hvilke værdier af (a*c) har polynomiet f(x) = ax2 + 4x + c

a) ingen røder
b) en rod
c) to rødder

jeg fatter intet så kunne være en god hjælp hvis der blev givet en ordentlig forklaring på det :) tak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2018 af mathon

                        \small \small \begin{array}{lrcll} \textup{ingen r\o dder betyder:}&4^2-4ac&<&0\\ \mathrm{\acute{e}}\textup{n rod betyder:}&4^2-4ac&=&0\\ \textup{to r\o dder betyder:}&4^2-4ac&>&0 \end{array}


Svar #2
24. oktober 2018 af ash123 (Slettet)

kan du måske forklare hvordan jeg starter ud med at løse den 


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. oktober 2018 af mathon

                        \small \begin{array}{lrcllrcl} \textup{ingen r\o dder betyder:}&4^2-4ac&<&0&&a\cdot c&>&4\\ \mathrm{\acute{e}}\textup{n rod betyder:}&4^2-4ac&=&0&&a\cdot c&=&4\\ \textup{to r\o dder betyder:}&4^2-4ac&>&0&&a\cdot c&<&4 \end{array}


Skriv et svar til: nogen der kan hjælpe med polynomium ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.