Matematik

lineære sammenhænge temarapport. hjælp??

28. oktober 2018 af hng90210 - Niveau: B-niveau

Har brug for hjælp til den vedhæftede opgave. Der er ikke nogen af punkterne jeg forstår hvordan jeg skal lave. Har prøvet lidt forskelligt, men der er ikke rigtig noget der har fungeret. Så jeg håber der er nogen der vil hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2018 af OliverHviid

a) Anvend a=(y2-y1)/(x2-x1) og b=y1-ax1 til at finde en funktionsforskrift for f.

b) Find f(10)

c) Løs f(x)=2,62

d) Løs f(x)=g(x)


Svar #2
28. oktober 2018 af hng90210

ville regneforskriften så være f(x)=0,3x+3,1, eller er jeg helt forkert på den?


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2018 af OliverHviid

Indsæt y2=2,5 y1=2,8 x2=40 og x1=0 i formlen. Du ser jo at antallet af personer i arbejdsstyrken er aftagende hvorfor a skal være mindre end 0.


Svar #4
28. oktober 2018 af hng90210

f(x)=0,0x+2,8 så?


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. oktober 2018 af OliverHviid

Prøv at tænke over dit resultat. Hvis a=0,0 falder antallet af personer i arbejdsstyrken så?? Du skal indsætte y2=2,5; y1=2,8; x2=40; x1=0 i a=(y2-y1)/(x2-x1), dvs. a=(2,5-2,8)/(40-0)


Svar #6
28. oktober 2018 af hng90210

okay, så har jeg fattet det haha. tak skal du have


Skriv et svar til: lineære sammenhænge temarapport. hjælp??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.