Matematik

Opgave om konvergens

29. oktober 2018 af Vennnnn (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej sp

jeg søger hjælp til disse opgaver, håber der er en der kan give en hjælpende hånd (opgave 109, a, b og c)

har kigget på (b_n)^2-(a_n)^2 i opgave a, men kan ikke rigtig komme videre med det 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2018 af SådanDa


Svar #2
29. oktober 2018 af Vennnnn (Slettet)

Kigger jeg på! Er det muligt du hjælpe mig med at forstå, hvordan det afgøres om et "subset"( R^3) er åben, lukket eller ingen af delene


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. oktober 2018 af AskTheAfghan

a) For n = 1, er det klart. For n > 1, har du

     bn2 - an2 = ... dit arbejde ... = (an - 1 - bn-1)2/4.

Højresiden er positiv, fordi ... . Derfor (bn - an)(bn + an) > 0, fordi ... , og dermed er bn - an > 0, fordi ... .


Skriv et svar til: Opgave om konvergens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.