Matematik

diagonalen hjælp

01. november 2018 af hyleblomst (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hvordan måler man længden af diagonalen i en kvadrat?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2018 af mathon

Du bruger Pythagoras:
                                         \small \begin{array} {rcl} d^{\, 2}&=&s^2+s^2\\ d^{\, 2}&=&2s^2\\ d&=&\sqrt{2\cdot s^2}\\ d&=&\sqrt{2}\cdot s \end{array}

                                         


Svar #2
01. november 2018 af hyleblomst (Slettet)

tak du go dag


Skriv et svar til: diagonalen hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.