Kemi

Opløsning

02. november 2018 af HaidarLeighter (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogen der kan forklare hvordan man beregner dette stykke: Hvordan laver man en opløsning på 250 mL NaCl med en koncentration på 0,30 mol/L?

- Dette spørgsmål er i forhold til en rapport


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2018 af AngelOneOne

Hej,

For at lave 1 L 0,30 mol NaCl opløsning, skal du bruge 0,30 m/L x MwNaCl = 0,30 x 58,44 = 17,53 g NaCl.

Du skal derfor bruge 17,53 g NaCl / 4 = 4,38 g NaCl for at lave 250 mL 0,30 mol/L NaCl opløsning.

/Angel

- - -

/Angel


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein


Skriv et svar til: Opløsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.