Matematik

Formel

02. november 2018 af TKCA1 - Niveau: B-niveau

Er der nogen, der kan hjælpe med spørgsmål nr. 2


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2018 af peter lind

Foretag en regressionsanalyse på de data, evt eksonentiel regression eller en lineær regression på logaritmen af de data


Svar #3
02. november 2018 af TKCA1

Skal jeg ikke bruge den der formel, og beregne den.

Jeg ved ikke lige hvordan man laver en eksponontiel eller lineær regression på logaritmen.


Brugbart svar (1)

Svar #4
02. november 2018 af peter lind

Du skal lave enten (1) en eksponentiel funktion eller (2) en lineær regression hor du først tager logaritmen af funktionen og af data


Brugbart svar (1)

Svar #5
02. november 2018 af guuoo2 (Slettet)

Hvis tiden i minutter kaldes t, så gælder

     n = t / 61       <- ved 20 grader
     n = t / 45       <- ved 30 grader
     n = t / 34       <- ved 40 grader

Den sidste er den optimale af de 3, da n stiger hurtigst.

Der står i opgaven at

     Nt = N0·2t/34      <- ved 40 grader

I 2) skal du bare indsætte  N0 = 105  og  t = 300.


Svar #6
02. november 2018 af TKCA1

Mange tak, men hvordan kan du se at n stiger hurtigt ved 40 grader, det er jeg ikke helt med på:)


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. november 2018 af guuoo2 (Slettet)

Der divideres to tal. Når nævneren bliver mindre bliver resultatet større. F.eks bliver du mere mæt hvis du selv spiser det hele (dvs. dividerer med 1) end hvis du deler med 10.


Brugbart svar (0)

Svar #8
02. november 2018 af peter lind

Den går altså ikke. Så tager du jo kun hensyn til den sidse måling. Du skal bruge alle målinger


Svar #9
02. november 2018 af TKCA1

Nårh ok det er fortsåeligt. Mange tak:)))


Skriv et svar til: Formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.