Fysik

Bevægelse

06. november 2018 af shaed (Slettet) - Niveau: B-niveau

I rugby kan du score point ved at sparke bolden mellem stængerne og over
tværstang, som har sat højden h = 3,0 m. Vi antager, at afspilleren i billedet til
højre er i afstand d = 27 m fra målet, og at hans spark giver bolden
udgangshastighed v0 = 18 m / s med retning α = 42 ° over jorden. Vi ignorerer
luft modstand i denne opgave.
a) Hvor langt går bolden før landing igen?
b) Idet bolden er i en god retning, scorer han?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2018 af swpply (Slettet)

Dette er blot det skrå kast uden luftmodstand (link)


Skriv et svar til: Bevægelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.