Matematik

Hjælp til en opgave om differentialregning

09. november 2018 af hejmedjer2000000 - Niveau: B-niveau

Om en differentiabel funktion f oplyses, at f(-1)=3, f(1)=-2 og f’(1)=-0.5. Fortegnsvariationen for f’(x) fremgår af tallinjen.

Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet (1,-2). 


Svar #1
09. november 2018 af hejmedjer2000000

Det her hørte med opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2018 af mathon

Tangentligning i (1,-2):
                                            \small y=f{\, }'(1)x+\left (-2- f{\, }'(1)\cdot 1 \right )


Svar #3
09. november 2018 af hejmedjer2000000

#2

Tangentligning i (1,-2):
                                            \small y=f{\, }'(1)x+\left (-2- f{\, }'(1)\cdot 1 \right )

Tusind tak! Det giver meget bedre mening


Skriv et svar til: Hjælp til en opgave om differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.