Matematik

Find rumfanget i cm³ af kegleformede glas

10. november 2018 af Hassune (Slettet) - Niveau: 9. klasse


Radius: 3,5 cm og højde: 8 cm
Radius: 4,0 cm og højde 9 cm
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2018 af ringstedLC

I formelsamlingen finder du "Keglens rumfang".

\begin{align*} V &= \frac{1}{3}\cdot \pi\cdot r^2\cdot h \end{align*}


Svar #2
10. november 2018 af Hassune (Slettet)

ja tak .


Skriv et svar til: Find rumfanget i cm³ af kegleformede glas

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.