Fysik

Tryk i fysik

15. november 2018 af fridalun - Niveau: B-niveau

jeg har vedhæftet en fil i word, med en udregning som jeg troede var rigtig, men da jeg fik facit tilbage var den forkert? er der nogen som kan forklare hvorfor og hvad jeg gjorde forkert? tak. 

Vedhæftet fil: tryk og udregning.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2018 af mathon

Beregn trykket af stolens flade på underlaget:

                           \small p=\frac{\left ( 80\; kg \right )\cdot \left ( 9.82\; \tfrac{N}{kg} \right )}{4\cdot\left ( 4.0\cdot 10^{-4}\; m^2 \right ) }=4.91\cdot 10^5\; Pa


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. november 2018 af Eksperimentalfysikeren

Du har glemt, at der er 4 ben på stolen.


Skriv et svar til: Tryk i fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.