Matematik

Hvordan isolerer jeg fgl. udtryk?

18. november 2018 af sansas - Niveau: A-niveau

Jeg har fgl. udtryk, hvor jeg gerne vil finde pH, og derfor skal det isoleres fra udtrykket:

EMK=0,698-0,0592*pH=0,438V

Hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2018 af Sveppalyf (Slettet)

0,698 - 0,0592*pH = 0,438  <=>

0,698 - 0,438 = 0,0592*pH  <=>

pH = (0,698 - 0,438) / 0,0592  <=>

pH = 4,39


Skriv et svar til: Hvordan isolerer jeg fgl. udtryk?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.