Matematik

Finde b

19. november 2018 af Andreas2018 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Der er givet en funktion

f(x)=b/x-x^2

Bestem tallet b

pft.


Svar #1
19. november 2018 af Andreas2018 (Slettet)

Hov, glemte at skrive at f går igennem punktet p(2,1)


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. november 2018 af Eksperimentalfysikeren

Mener du:

f(x)=\frac{b}{x-x^{2}}

eller

f(x)=\frac{b}{x}-x^{2}

?


Svar #3
19. november 2018 af Andreas2018 (Slettet)

f(x)=\frac{b}{x}-x^2


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. november 2018 af Eksperimentalfysikeren

Indsæt punktets koordinater. Så får du en ligning med b som ubekendt. Den løser du.


Svar #5
19. november 2018 af Andreas2018 (Slettet)

f(1)=\frac{b}{2}-2^2

Er det rigtigt forstået?

Og hvordan isolerer jeg b her?


Brugbart svar (1)

Svar #6
19. november 2018 af Eksperimentalfysikeren

Nej du skal ikke skrive f(1), men 1.

Derefter lægger du 22 til på begge sider af lighedstegnet og ganger med 2 på begge sider af lighedstegnet.


Skriv et svar til: Finde b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.