Matematik

Funktion

21. november 2018 af Melissa154 - Niveau: B-niveau

Hej, jeg kunne rigtig godt bruge hjælpe til denne opgave :) 

En funktion f er givet ved
f (x)=3x+1.

Bestem en forskrift for funktionen g givet ved g(x) = 4⋅ f (x) .


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2018 af mathon

        g(x)=4\cdot f(x)=4\cdot \left ( 3x+1 \right )=12x+4


Svar #2
21. november 2018 af Melissa154

Mange tak! Hvilken formel bruger du?


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. november 2018 af mathon

...ingen formel

   multiplikation af faktor ind i en parentes:      a\cdot (b+c)=a\cdot b+a\cdot c   \small \textbf{den distributive lov for multiplikation over addition}

   


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.