Matematik

Hjælp til ligning.

21. november 2018 af sansas - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har fgl. spørgsmål, og undrer mig over, hvorfor de får 3,29 atm, når ligningen hedder ΔP=P2-P1=2y/r 

Burde det tal man havde fået så ikke være lig med 2,29-1 atm? Håber, at I forstår hvad jeg mener. 

Spørgsmål samt facit er vedhæftet her. 

https://imgur.com/a/FFw77Bl


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2018 af AMelev

ΔP = P2 - 1 = 2.29 ⇒ P2 = 2.29+1 = 3.29

eller P2 - P1 = 2γ/r ⇔ P2 = P1 + 2γ/r


Skriv et svar til: Hjælp til ligning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.