Matematik

Skæringspunkt mellem m og l

25. november 2018 af MariaJK (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogle som kan hjælpe med b) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2018 af AMelev

Udtryk x og y ved t.
Indsæt i ligning for l og løs den mht. t.
Indsæt den fundne t-løsning i x- og y-udtrykkene for at bestemme koordinaterne til skæringspunktet.


Svar #2
25. november 2018 af MariaJK (Slettet)

Kan jeg sende dig hvad jeg har gjort nogle steder? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2018 af ringstedLC

\begin{align*} x(t) &= 1+3t \\ y(t) &= \;?\Downarrow \\ 0 &= x(t)-y(t)+2\Downarrow \\ t &= \;?\Downarrow \\ x(t) &= \;? \\ y(t) &= \;?\Downarrow \\ \binom{x}{y} &= \binom{?}{?} \end{align*}


Skriv et svar til: Skæringspunkt mellem m og l

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.