Matematik

Hjælp til matematik aflevering

29. november 2018 af Mille9032 - Niveau: C-niveau

En funktion g er givet ved ''
g(x) = x^2+2x-5
Beregn ”i hånden” g(-3), g(0) og g(2).

Please help :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2018 af oppenede


Svar #2
29. november 2018 af Mille9032

Mange tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. november 2018 af Sveppalyf (Slettet)

g(-3) = (-3)2 + 2*(-3) - 5 = 9 - 6 - 5 = -2

Prøv lige selv med de to andre.


Skriv et svar til: Hjælp til matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.