Kemi

pH af opløsning

03. december 2018 af MT2001 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej folkens

Jeg er i gang med at skrive en rapport over et forsøg med potentiometrisk titrering. Kan pH-værdien af reaktionen (vedlagt belæg nedenunder) udregnes?

Vedhæftet fil: Reaktion.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
03. december 2018 af mathon

Efter
           \textup{er der overskud af 0.0075 mol}\; OH^-\textup{ pr liter.}

           pH=14+\log\left ( \left [ OH^-\right ] /M\right )=14+\log(0.0075)=11.9


Skriv et svar til: pH af opløsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.