Matematik

noget f(x) gøgl

05. december 2018 af honbon (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa!

Jeg sidder med en opgave jeg simpelthen er gået i stå med, måske en venlig sjæl kan hjælpe en ven i nød?

Anyways opgaven er vedhæftet..

Håber meget på hjælp hurtigst muligt, da den skal afleveres kl 20.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2018 af AMelev

I teksten får du oplysning om dine variable og modellen.
På billedet har du fået oplyst to punkter.
Benyt din Formelsamling s.17 (80) og (81) til at bestemme a og b i forskriften.

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Svar #2
05. december 2018 af honbon (Slettet)

jeg forstår det stadig ikke..


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. december 2018 af StoreNord

I 2010 er antallet 11.9 mio.
I 2020 er antallet 15.8 mio.

Antallet stiger altså 3.9 på 10 år, hvilket giver 

                                                              a=\frac{3.9}{10}

Begyndelsesværdien b = 8


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. december 2018 af AMelev

#2 Har du hentet formelsamlingen og set i den?

x = antal år efter 2000
År 2010 ~ x = 10, så f(10) = 11.9 mio
År 2020 ~ x = 20, så f(20) = 15.8 mio.

Bem. at enheden i sidste del af #3 også er mio.


Skriv et svar til: noget f(x) gøgl

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.