Matematik

2 ligninger med 2 ubekendte

05. december 2018 af me002 - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg har lidt problemer med at regne disse to ligninger. Håber i eventuelt kan hjælpe og komme med en forklaring. (Vedhæftet som en fil)

Vedhæftet fil: To_ligninger.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2018 af peter lind

Sæt x = 1/u og y =1/v så får du

8u-6v-12=0 tilsvarende for den anden ligning


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. december 2018 af StoreNord

Man ku også gange ligning (I) med 6 og ligning (II) med 8; og så subtrahere.


Skriv et svar til: 2 ligninger med 2 ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.