Matematik

MATEMATIK HJÆLP

08. december 2018 af vvinks - Niveau: 7. klasse

Sofie har fået udbetalt sin månedsløn på 5650 kr. Hun sætter meget fornuftigt hver måned 500 kr. i banken. I denne måned har hun haft følgende udgifter:

Betalt for at bo hjemme 1000 kr.

Bluse 172,50 kr.

Biografbillet 35 kr.

Ugeblad 42,50 kr.

Cykel repareret 96,50 kr.

Ridning 410 kr.

Strømpebukser 42 kr.

Diskotek 164 kr. 

Hvor meget har hun tilbage af kontanter i denne måned?  

(copy-paste billedet i google original opgave)

http://prntscr.com/lsbjoc


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2018 af mathon

                         \small \small \begin{array}{llcrllcr} \textup{l\o n:}&&&&&\textup{kr}&&5.650,00\\ \textup{bank:}&\textup{kr}&=&500.00\\ \textup{husleje:}&\textup{kr}&=&1.000,00\\ \textup{biograf:}&\textup{kr}&=&35.00\\ \textup{ugeblad:}&\textup{kr}&=&42.50\\ \textup{cykel:}&\textup{kr}&=&96.50\\ \textup{ridning:}&\textup{kr}&=&410.00\\ \textup{str\o mpebukser:}&\textup{kr}&=&42.00\\ \textup{diskotek:}&\textup{kr}&=&164.00\\ \textup{SUM}&&&&&\textup{kr}&&\underline{2.290.00}\\ \textup{kontanter i denne m\aa ned:}&&&&&\textup{kr}&&3.360,00 \end{array}
 


Skriv et svar til: MATEMATIK HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.