Fysik

gnidningskraft og newtons love

08. december 2018 af hejmedjer1239 (Slettet) - Niveau: B-niveau

I bogen siger de at det er newtons anden lov man kan bruge til at at sige at Fn=Ft. Kan man ikke også bruge newtons første lov til at sige det? Altså, når Fres er =0, så står noget stille, dvs Fn=Ft? 


Svar #1
08. december 2018 af hejmedjer1239 (Slettet)

.

Vedhæftet fil:gnidningskraft.png

Svar #2
09. december 2018 af hejmedjer1239 (Slettet)

.


Skriv et svar til: gnidningskraft og newtons love

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.