Matematik

Isolering af Q i P = -2Q + 12

09. december 2018 af spacely (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan forklare mig helt konkret, hvorfor -2Q + 12 bliver til 1/2P + 6, når man isolerer Q?


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. december 2018 af Eksperimentalfysikeren

Der er tale om en fejl:

P=-2Q+12, Adder 2Q og subtraher P på begge sider af lighedstegnet:

2Q = -P+12, Divider med 2 på begge sider af lighedstegnet:

Q = -½P+6.


Svar #2
09. december 2018 af spacely (Slettet)

#1

Der er tale om en fejl:

P=-2Q+12, Adder 2Q og subtraher P på begge sider af lighedstegnet:

2Q = -P+12, Divider med 2 på begge sider af lighedstegnet:

Q = -½P+6.

Hej. Tak :-)

Har du mulighed for at give et bud på https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1867743 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. december 2018 af Eksperimentalfysikeren

Der er en del udtryk, jeg ikke kender, så den må jeg nok lade ligge.


Skriv et svar til: Isolering af Q i P = -2Q + 12

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.