Matematik

Løsning af 2 ligninger med 2 ubekendte

15. december 2018 af SRPHJÆLPsøges (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle, nu har jeg i et stykke tid prøvet at løse disse to ligninger med to ubekendte, billed vedhæftet. 
Jeg er klar over at jeg skal isolere henholdsvis q eller L og så sætte svaret ind i den anden ligning. Jeg har fået givet svarene at L = 38,7 og q = 25,7 - men jeg skal vise beregningen, og det er netop denne der kikser for mig. Håber nogle kan hjælpe, selvom det er nogle avancerede ligninger 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2018 af SuneChr

Brøken har værdien
L + 104
og
qe- 0,1·0  = q
Så skulle resten vel være til at gå til.
L = 24,4491...          q = 25,9508...


Skriv et svar til: Løsning af 2 ligninger med 2 ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.