Matematik

Matematik

16. december 2018 af gabigabi (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Hej nogle der kan hjælpe

Opg A). 3b - 7 = -b +13 B=

Opg B). 5 + 6 (3 - 7b) =

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2018 af StoreNord

Opg A). 3b - 7 = -b +13 <=> b=             læg b til på begge sider. Dividèr med 4 på begge sider.

Opg B). 5 + 6 (3 - 7b) =               her mangler du måske noget?


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. december 2018 af hejjjjjjjjjj09


Opg A).

3b - 7 = -b +13 

3b + b = 13 + 7 

4b = 20 

b = 5 

(sig evt. til hvis du vil have en mere dybdegående forklaring) 


Opg B).

5 + 6 (3 - 7b) 

5 + 18 - 42b 

23 - 42b 

Jeg vil ikke mene at dette kan reduceres mere, du bør eventuelt regne det efter med en lommeregner, da det lige blev hovedregning fra min side af. 

Du kan eventuelt også downloade appen "photomath" bare husk ALTID at læse deres udregning, da du ikke bare lige kan tage en app med til eksamen, og det er vigtigt at du derfor har forstået konceptet, og ikke bare skrevet et resultat ned :) 


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.