Kemi

Hypoton opløsning?

20. december 2018 af Egofaciens (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan kan jeg logisk tænke mig frem til, hvad svaret er i den her?

Og er det bare noget, man skal kunne udenad i en eksamen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. december 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. december 2018 af mathon

\small \textup{Da sammenh\ae ngen mellem osmotisk tryk og koncentration}
\small \textup{er:}
                          \small \pi =RT\cdot z\cdot c\qquad\textup{hvor }z\textup{ er antal ioner pr formelenhed}                          
\small \textup{har man:}
                                   \small \begin{array}{lrcl} A&\pi &=&(RT)\cdot 308\; \tfrac{mO\! smol}{L}\\\\ B&\pi &=&(RT)\cdot 612\; \tfrac{mO\! smol}{L}\\\\ C&\pi &=&(RT)\cdot 616\; \tfrac{mO\! smol}{L}\\\\ D&\pi &=&(RT)\cdot 308\; \tfrac{mO\! smol}{L}\\\\ E&\pi &=&(RT)\cdot \mathbf{{\color{Red} 154}}\; \tfrac{mO\! smol}{L} \end{array}


Skriv et svar til: Hypoton opløsning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.