Matematik

Hjælp til endnu en Matematikfessor opgave

12. januar 2019 af Help16 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Opgaven lyder på:

i 10. a er der 9 drenge og 15 piger. 

klassen har nedat et festudvalg, bestående af 3 piger og to drenge.

alle drengene kommer og 4 ud af 5 af piger kommer.

hvor mange elever deltager i festen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2019 af janhaa

9 + 12 = 21 elever


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. januar 2019 af ringstedLC

\begin{align*} drenge &:9\cdot \frac{9}{9}=9 \\ piger &:15\cdot \frac{4}{5}=12 \end{align*}


Skriv et svar til: Hjælp til endnu en Matematikfessor opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.