Matematik

stykkevis definerede funktioner

13. januar 2019 af sine1342 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej nogle som kan hjælpe med opgave 4c, har løst a og b men ved ikke hvordan jeg skal løse den sidste

Vedhæftet fil: opg 2.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2019 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2019 af ringstedLC

c) 

\begin{align*} 148.25 &= 0.5\cdot 4.9\cdot \o l_{L}+0.5\cdot 12.5\cdot \left(45-\o l_{L}\right) \\ \o l_{L} &=\;?\;l \\ vin_{L} =45-\o l_{L}&=\;?\;l \end{align*}


Skriv et svar til: stykkevis definerede funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.