Matematik

funktion udefra informationer

16. januar 2019 af Emmaa1212 - Niveau: B-niveau

plzz hjælp med vedhæftede opgave, jeg har de her informationer men ved ikke hvordan jeg kan gribe opgaven ad. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. januar 2019 af peter lind

Der er da masser af informationer

plot de givne punkter  ind i et koordinatsysten

Aflæs punkterne på koordinatakserne. Det er der grafen skærer koordinatakserne

Marker hvor der er lokale maksima og minima

Lav derefter en kontinuert graf der gå gennem de givne punkter


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. januar 2019 af janhaa

b)

f(x)=\frac{(x+11)(x+7)(x+3)(x-\frac{24}{77})}{x^2-36}


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. januar 2019 af peter lind

Hvor får du x-24/77 fra. Det stemmer ikke med at f(x) er voksende i intervallet ]-6, 6[ og positiv i intervallet

]-3, 6[


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. januar 2019 af SuneChr

# 3
Funktionen kan ikke være rigtig.
F.eks. er  f (- 9) < 0
Funktionen # 0 kan være tredelt af asymptoterne x = - 6 og x = 6
Venstre tredjedel:    op    top   ned
Midterste tredjedel:  op vendetop op
Højre tredjedel:        ned  top  op
f vil gå mod  - ∞ for x → - 6 fra begge sider
f vil gå mod    ∞ for x →    6 fra begge sider


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. januar 2019 af janhaa

f ' (9) = 0

yes, I know. Something got wrong.


Skriv et svar til: funktion udefra informationer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.