Matematik

Find rødderne for følgende polynomier

17. januar 2019 af hunden1234567 - Niveau: B-niveau

Hejsa, jeg har fået en opgave hvor jeg skal finde rødderne(hvis de findes) i nogle polynomier.

?? (??) = (?? + 2)(?? − 2)

??(??)=2(??−1)2 +3

?? (??) = (?? + 4)2

??(??)=−1??2 −??


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2019 af OliverHviid

Dette er jo ulæseligt.


Svar #2
17. januar 2019 af hunden1234567

Sorry, prøver lige igen

f(x)=4x^2+2x+3

f(x)=2x^2-4x+2

f(x)=3x^2-3

f(x)=2x^2+3x-2


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. januar 2019 af peter lind

Slå dog formlerne for det op i din formelsamling. Du kan også se dem på https://da.wikipedia.org/wiki/Andengradsligning


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. januar 2019 af OliverHviid

Du skal i alle dine opgaver løse ligningen f(x)=0. Dette kan gøres vha. andengradsligningen, som peter lind allerede har sendt et link til.


Skriv et svar til: Find rødderne for følgende polynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.