Matematik

matematik

23. januar 2019 af annika78 - Niveau: 9. klasse

hej jeg har bruge for hjælp til 

hvad er 10% af 450kr


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2019 af mathon

       \small \textup{10\% af 450 kr}=0.10\cdot (450)=45\; \textup{kr}


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. januar 2019 af mathon

eller da \small 10\%=\tfrac{1}{10}

       \small \textup{10\% af 450 kr}= (450\; \textup{kr}):10=45\; \textup{kr}


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.