Matematik

Øvelser i rumfang

27. januar 2019 af Sarah3462 - Niveau: 7. klasse

Jeg skal beregne den manglende størrelse i kasser. 
1. V=126 cm3
2. I = 7cm
3. h = 4 cm
Er der nogen som kan hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2019 af Sveppalyf (Slettet)

I en kasse finder du rumfanget ved at gange længde, højde og bredde med hinanden.

V = l * h * b

Her er det så b vi mangler, så den isolerer vi i ligningen:

b = V / (l * h)

Med tal indsat får vi

b = 126/(7*4) = 4,5 cm


Skriv et svar til: Øvelser i rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.