Matematik

ligning

28. januar 2019 af mshansenn (Slettet) - Niveau: C-niveau

hjælp! 

er der nogen der har et svar på mellemregningen til denne ligning?

27=14x-3(3-x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2019 af janhaa

27 = 14x - 9 + 3x

17x = 36

x = 36/17


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. januar 2019 af AMelev

#0 Gang -3 ind i parentesen ved at gange -3 på hvert led i parentesen, reducer og løs.


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. januar 2019 af Genjutsu

Den fulde mellemregning:


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.