Matematik

mat afl til om 2 dage, potentielle sammenhænge

31. januar 2019 af Camillab02 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej.

Min opgave lyder på potensielle sammenhænge og så er der dette spørgsmål jeg ikke forstår helt: 

"Hvad er sammenhængen til rentesregning?"

nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2019 af mathon

                                       \small f(x)=b\cdot a^x=b\cdot (1+r)^x             

\small \textup{som n\aa r x er hel}
\small \small \textup{ofte noteres:}
                                       \small y(n)=b\cdot (1+r)^n
\small \textup{eller}
                                       \small y_n=y_0\cdot (1+r)^n

\small \textup{hvis y er en \textbf{k}(apital)}

                                       \small k_n=k_0\cdot (1+r)^n


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. februar 2019 af AMelev

#0 Umiddelbart har potensfunktioner ikke rigtig nogen relevans i forbindelse med rentesregning. Det har til gengæld eksponentielle finktioner, som anvist i #1.


Skriv et svar til: mat afl til om 2 dage, potentielle sammenhænge

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.