Matematik

f(x) og x i andengradsfunktion

05. februar 2019 af 12120 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej. Jeg har en andengradsfunktion der ser sådan ud: 

f(x)=2x^2+5x-7 

Er der nogen der kan svare mig på, hvad f(x) og x angiver? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2019 af peter lind

Som du skriver det er det bare en funktion. Hvis det er en del af en opgave skriv opgaven ordret af eller vedlæg opgaven i form af en pdf fil eller et billede


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2019 af mathon

       \small f(x)=y=2x^2+5x-7
 

forskriften \small f(x)
koordinerer x og y
i mængden:
                                 \small \small \{(x,y)\in\mathbb{R}^2\mid y=ax^2+5x-7\}\quad\textup{hvor x er den uafh\ae ngige variable}

                                                                                            \small \textup{og y er den afh\ae ngige variable.}
                              


Svar #3
05. februar 2019 af 12120 (Slettet)

Det drejer sig om en rustjebane med loop. Man får 2 parabler hvis man skærer loopet over med en vandret linje. Hermed får jeg forskriften for den nederste parabel:

f(x)=2x^2+5x-7

Kan i nu svare mig på, hvad f(x) og x angiver?


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. februar 2019 af peter lind

Skriv det dog ordret af eller vedlæk et billede eller en fil


Skriv et svar til: f(x) og x i andengradsfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.