Kemi

Molariteten af H₃O⁺ i en opløsning med et pH på 10,82 er ......

14. februar 2019 af Egofaciens (Slettet) - Niveau: B-niveau

Molariteten af H3O? i en opløsning med et pH på 10,82 er ......
Hvordan løser jeg denne?


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. februar 2019 af janhaa

[H^+]=10^{-10,82} M


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. februar 2019 af mathon

detaljer:

             \small \small pH=-\log\left ( \left [ H_3O^+ \right ]/M \right )

             \small -pH=\log\left ( \left [ H_3O^+ \right ] /M\right )

            \small 10^{-pH}=10^{\log\left ( \left [ H_3O^+ \right ]/M \right )}

            \small 10^{-pH}= \left [ H_3O^+ \right ]/M

            \small 10^{-10.82}\; M= \left [ H_3O^+ \right ]


Svar #3
19. februar 2019 af Egofaciens (Slettet)

I skal have tusinde tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Molariteten af H₃O⁺ i en opløsning med et pH på 10,82 er ......

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.