Matematik

Ligning

18. februar 2019 af GHJ789 - Niveau: B-niveau

Er her nogle der ved hvordan man løser denne ligning

6^x(6^x-0,36)=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2019 af mathon

          \small \small 6^x-0.36=0\qquad\textup{da }6^x\neq0

          \small 6^x=0.36

          \small \log(6)\cdot x=\log(0.36)

          \small x=\frac{\log(0.36)}{\log(6)}


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.