Matematik

Geometrisk betydning - vektorer

19. februar 2019 af Pallepatrick (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hejsa

Hvad menes der med forklar den geometriske betydning af den fundne løsning t=4/7 til ligningen vektor a × vektor b = 0

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2019 af oppenede

Den geometrisk betydning af
   a × b = 0
er at vektorerne er parallelle (eller at mindst en af vektorerne er 0-vektoren).


Svar #2
19. februar 2019 af Pallepatrick (Slettet)

Men hvad har det med den fundne løsning at gøre??

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. februar 2019 af oppenede

"den geometriske betydning af den fundne løsning t = 4/7" 
 - Det er umuligt at sige da du ikke har vist hvordan t indgår i ligningen:  a × b = 0.


Svar #4
19. februar 2019 af Pallepatrick (Slettet)

Vektor a har punkterne (2, 3t) og vektor b har punkterne (5t-2, -1) derefter finder man skalarproduktet af de to sektorer

Håber det giver mening

Skriv et svar til: Geometrisk betydning - vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.